Skapande Rörelse

 

Skapande Rörelse

 www.skapanderorelse.se

en arbetsform

och

en mötesplats för kropp, själ och gestaltande

I den fd distriktsläkarmottagningen i byn Södra Möckleby på södra Öland finns en mötesplats mellan kropp, själ och gestaltande.

Här finns en mottagning för kroppsbehandlingar i klassisk massage, Shiatsu ( en japansk akupunkturmassage utan nålar) och Reiki ( en form av helande ), en öppen ateljé att boka plats i om man vill, en fikahörna med böcker, plats och möjlighet för kroki, akvarell, dröm eller andra cirklar samt kurser/ utbildningar av flera olika slag.

Kurser i gestaltande. För barn "Skrot och målarklubb för barn 4-8 år". För vuxna "Alla Kan Måla - levande experimentverkstad för vuxna", "Kreativ Hälsa",och kurser i betonggjutning mm.Det blir säkert fler.

Kurser i  WuJi-gong, en fantastiskt hel och kraftfull qigongform med starka inslag av Tai-chi och som påminner mycket om en rörelsemeditation i sin enkelhet och skönhet. Tre på Öland och en i Stockholm inplanerade under våren/sommaren 2011. Den första på Öland 29-30 januari 2011, se vidare hemsidan www.skapanderorelse.se

SoulWork med Familjekonstellationer med Mikael och Nina Matthis är en återkommande och mycket efterfrågad kurs med olika fokus, i år kommer de den 18 juni för en heldagskurs.  

Ancesors Voice är en helgkurs i glas och betong i Seby på sydöstra Öland den 20-22 maj 2011. Kursen är ett samarbete mellan glaskonstnär Bodil Magnusson, Seby och Eva Matthis på Skapande Rörelse.

Skapande Rörelse drivs av Eva Matthis och är resultatet av en länge närd längtan efter en plats för alla sinnen. Nu är det bara maten som saknas..Öppnade i augusti 2010.

Eva Matthis är dipl. Shiatsuterapeut (Axelsons Gymnastiska institut, ex 2003 ), förmedlare av Reiki ( reikimaster Jan Nevelius 2002 ), massör ( Axelsons Gymnastiska institut 1983 ), certifierad WuJi-gong lärare och verkstadspedagog. Har drivit Galleri Karneval sedan 1993 tillsammans m Walle Dickson. Under 10 år projekt och verksamhetsledare för  Levande Experiment Verkstad för barn 6-16 år ( samarbete m Kulturföreningen Karneval och Mörbylånga kommun Kultur och Fritid ).Ansvarsförsäkrad. Medl. i Kroppstearpeuternas Yrkesförbund och Förenade Reikiförbundet.

För kontakt och tidsbokning 070-9947904 eller evamatthis@skapanderorelse.se

www.skapanderorelse.se